BRAVO BiH

Dragi prijatelji i partneri BRAVA,

Drago nam je što možemo da objavimo poziv za upis na treći ciklus kursa italijanskog jezika.

Kao i uvijek, naš cilj je da prevaziđemo glavne prepreke u učenju jezika i da damo svima jednake prilike. Zato smo prilagodili prije svega cijene, ali i termine održavanja nastave. Ako svakoga dana odvojite samo 1KM, nakon 30 dana ćete imati dovoljno za jedan kursa italijanskog jezika.

Prema tome, ovo je prilika za sve one koji su oduvjek htjeli da nauče italijanski jezik, ali i za one koji su radoznali i htjeli bi da se okušaju u nečemu novom.

Predviđeno trajanje kursa:

  • A1: 4 mjeseca
  • A2: 4 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca
  • B2: 5 mjeseci

BRAVO nudi 3 besplatna mjesta za one koji bi željeli naučiti italijanski jezik, a njihova finansijska situacija im to ne dozvoljava. Prijaviti se možete tako što ćete nam u prijavnom obrascu učitati vaše motivaciono pismo u kojem nam objašnjavate vašu situaciju i zašto želite da naučite baš italijanski jezik.

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona, Pošte Crne Gore ili Moneygrama. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: amila.o@bravo-bih.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Za prijavu je potrebno da popunite Google obrazac , a sedmicu dana prije početka kursa svi prijavljeni će dobiti jedan zajednički mail s daljim uputama o kursu. U istom mailu učenicima će biti poslani udžbenici, link za našu fb grupu, kao i Zoom link koji ćete koristiti za pristup svim časovima.

Oni koji se odluče za individualne časove, za termine istih će se dogovarati s instruktoricom, a časovi će se moći održavati bilo kojima danima od ponedjeljka do subote.

Prijave ostaju otvorene do 04.01.2021.

Početak kursa je predviđen za: 11.01.2021.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojiem dijelu svijeta da se nalazite.

Termini održavanja nastave:

Časovi će se održavati u dva dnevna termina, a vi možete birati u kojem terminu želite prisustvovati času (prijepodnevnom ili poslijepodnevnom). U oba dnevna termina se prelazi isto gradivo. Može se desiti da neka grupa pređe gradivo malo brže od druge, ali razlike su zaista minimalne, a do sada nam to nije predstavljalo nikakve probleme. Ako za neki nivo bude prijavljeno manje od pet učenika, onda će se izabrati jedan dnevni termin za održavanje časova (najvjerovatnije poslijepodnevni).

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Amili na mail: amila.o@bravo-bih.com

Za sva dodatna pitanja oko BRAVO-a budite slobodni da nas kontaktirate putem maila office@bravo-bih.com ili putem ove forme:
Choose language »
Skip to content