BRAVO BiH

Ovo nije običan poziv; ovo je prilika koja bi mogla biti prvi korak ka ostvarenju vašeg poduzetničkog sna! Fondacija poduzetnika u BiH i BRAVO udružili su snage kako bi vam predstavili nezaboravnu priliku koja će se dogoditi 26. jula 2024. godine.

Ako imate između 18 i 25 godina, tim od najmanje dvije osobe i inovativnu poduzetničku ideju, ovo je šansa koju ne smijete propustiti. Vaš je zadatak samo da predstavite svoju ideju na događaju “U SUSRET DOMOVINI”. Stručni žiri će ocjenjivati vaše ideje, pružajući vam priliku za prvi korak u ostvarenju vašeg poduzetničkog cilja.

Šta je zapravo događaj “U SUSRET DOMOVINI”?

To je jedinstveni događaj koji okuplja investitore bh korijena, pružajući vam platformu da privučete njihovu pažnju i osigurate potrebna sredstva za vašu ideju. Sve što trebate učiniti je jednostavno, ali ključno: registrirajte se i očekujte naš e-mail s dodatnim informacijama. Rok za prijave je 12. juli, stoga požurite i pokažite nam što imate! Ne zaboravite, vaša kreativnost i poduzetnički duh mogu biti ključni za vašu budućnost.

Vaša poduzetnička priča može započeti upravo ovdje, na ovom događaju. Čekamo vas spremni za novu generaciju poduzetnika!

Prijaviti se možete putem linka/aplikacije ispod:

Važnost poduzetništva i vaša prilika da zablistate na globalnoj sceni

Poduzetništvo nije samo o pokretanju poslovanja; to je mindset, način života koji podrazumijeva preuzimanje rizika, inovacije i stalnu težnju ka stvaranju nečeg vrijednog i novog. U svijetu gdje se tržište neprestano mijenja, vaša sposobnost da promovirate svoje ideje i prezentirate ih investitorima može biti ključna razlika između uspjeha i neuspjeha.

 

Ovo događanje nije samo prilika da učite iz iskustava uspješnih poduzetnika, već je i platforma gdje možete predstaviti svoje ideje i dobiti dragocjen feedback od stručnjaka. “U SUSRET DOMOVINI” događaj će vašu ideju staviti pred 300 investitora iz više od 30 zemalja širom svijeta. Zamislite se kako stojite na pozornici, sa svjetlima usmjerenim prema vama, dok predstavljate svoju viziju grupi ljudi koji imaju moć da je pretvore u stvarnost.

 

Ovo je vaša jedinstvena prilika ne samo za osiguravanje investicije, već i za pronalaženje strateškog partnera koji može pomoći vašoj ideji da se proširi na međunarodno tržište. Ovo je prilika da vaš poduzetnički san postane stvarnost, da vaša ideja dobije globalnu vidljivost i da se vaše poslovne ambicije ostvare.

 

Ne dozvolite da vam ova prilika izmakne. Registrirajte se, pripremite svoj ‘pitch’ i budite spremni da zablistate pred svijetom.

Choose language »
Skip to content