BRAVO BiH

Jeste li ikada imali pitanja o Erasmus+ i ESC progamima  i tome što ovi programi nude pojedincima, organizacijama i lokalnim zajednicama te kako se uključiti i koja je uloga SALTO organizacije u svemu tome, ali niste znali koga pitati?

“SALTO Jugoistočna Europa – Mjesto susreta” je online prostor za postavljanje pitanja, pronalaženje odgovora na njih i  istraživanje Erasmus+ i ESC programa . Ovi sastanci će se održavati sa osobljem SALTO-a,  lokalnim kontakt točkama, stručnjacima s kojima surađujemo i vašim kolegama u polju mladih svakog prvog ponedjeljka u mjesecu od 14:00 do 16:00.

Drugi po redu ovakav sastanak održat će se u ponedjeljak, 2. oktobra, od 14:00 do 16:00 i fokusirat će se na mobilnost učenja, posebno na sledeće teme:

 

  • što je mobilnost učenja – teorijski i praktično – i kakva vrsta mobilnosti učenja je moguća unutar okvira Erasmus+ i ESC programa;
  • kako su sudionici doživjeli mobilnost učenja – prikazat će se primjere dobre prakse;
  • kako pronaći trenutačno otvorene pozive za relevantne treninge ili izgradnju partnerstava;
  • koje druge resurse i mjere podrške za mobilnost učenja nude SALTO i naši partneri, te kako se mogu koristiti;
  • koji su vaši planovi i iskustva u mobilnosti učenja.

Pored ovih tema, naše osoblje i stručnjaci povezani s našim radom bit će opet dostupni za pitanja i odgovore. U ovoj sesiji smo posvetili još više vremena pokrivanju svih pitanja i osiguranju još više mogućnosti za izravnu interakciju.

“Mjesto susreta” je otvoreno za sve koji su aktivni u polju mladih na Zapadnom Balkanu ili zainteresirani za suradnju s tom regijom, bez obzira na eventualno prethodno iskustvo u programima ili našim aktivnostima. Nema postupka prijave. Međutim, prisustvo zahtijeva prethodnu registraciju.

Formu za registraciju i dodatne ifnormacije možete pronaći putem linka:

More about BRAVO you can see on our video below: 

Choose language »
Skip to content