BRAVO BiH

Učimo TURSKI JEZIK zajedno

Dragi naši,

BRAVO ponovo otvara prijave za kurs turskog jezika! Nakon uspješno završenog A1 i A2 nivoa, ponovo otvaramo prijave za A1 i A2 nivo, ali i za B1 nivo. Prijavite se i uvjerite se zašto smo baš mi pravi izbor za Vas. Nakon veoma lijepog iskustva sa A1 i A2 nivoa uvjerili smo se da nismo samo učili turski jezik, nego smo dosta naučili i o kulturi i tradiciji ovog naroda. A najljepše od svega je što smo imali zanimljiva druženja i sklopili divna prijateljstva, jer BRAVO tim upravo to i želi!

 

PREDVIĐENO TRAJANJE KURSA:

  • A1: 3 mjeseca
  • A2: 3 mjeseca
  • B1: 3 mjeseca

 

Mjeseci se ne računaju kalendarski. Jedan mjesec kursa obuhvata 4 sedmice od početka kursa. Svake sedmice se održavaju po dva časa, a jedan čas traje sat i po vremena. To je ukupno 16 školskih časova (45 min.) mjesečno.PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 23.05.2021.
POČETAK KURSA: 31.05.2021.

OSNOVNE INFRORMACIJE O KURSU:

Kao što to stoji i u našem pozivu, kurs se odvija online peko platforme Zoom. Stoga je potrebno da svi prijavljeni učenici otvore Zoom nalog i da se prijave preko svog imena i prezimena. Ukoliko ne stvate svoje ime i prezime, nastavnica vas neće pustiti na čas, jer neće znati o kome se radi.

CIJENA KURSA:

Uplate se vrše uvijek na početku kursa i moguće je plaćati svaki mjesec posebno, a i odjednom platiti za sve mjesece trajanja kursa. Oni koji se odluče uplaćivati posebno svaki mjesec, uplate za svaki naredni mjesec će trebati izvršiti u četvrtoj sedmici prethodnog mjeseca. Nastavnica će vas svakako obavjestiti o tome kada možete uplatiti za naredni mjesec.

Nakon što se pijavite na kurs, popunjavanjem Google Forme, 24.5. će svi prijavljeni učenici dobiti zajednički mail u kojem će dobiti podatke za uplate i rok od pet dana za uplatu. Nakon što se izvrši uplata i pošalje dokaz o istoj, nastavnica Arijana će svima koji su uplatitli kurs poslati udžbenike, link za Zoom meeting i link facebook grupe u kojoj postavljamo sve obavjesti i preko koje se dogovaramo za sve što je potrebno.

Prijaviti se možete iz bilo kojeg dijela svijeta, a svi načini za izvršavanje uplate će vam biti predstavljeni u prvom mailu koji ćete dobiti nakon prijave za kurs. Pored učenika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, imamo učenike koji naše kurseve prate i iz Austrije, Italije, Australije, Belgije, neki su pratili kurs iz Španije, a i iz Norveške.

U svakom ciklusu nudimo i po maksimalno 3 besplatna kursa. Sve što je potrebno dau radite, jeste da nam pošaljete motivaciono pismo u kojem ćete nam ojasniti vašu situaciju i zašto baš vama dap oklonimo taj besplatan kurs. Nakon zatvaranja poziva, svi prijavljeni za besplatan kurs će dobiti mail u kojem ćemo ih obavjestiti kome smo odlučili pokloniti kurs. Ističemo također da je važno da osobe koje dobiju besplatan kurs trebaju da opravdaju naše povjerenje i da učestvuju u nastavi. Pored toga, besplatan kurs je dodijeljen samo za jedan ciklus. Za svaki naredni ciklus, potrebno je da se osoba ponovo prijavi nakon čega će biti obavještena o rezultatima odabira.

NAPOMINJEMO DA UKOLIKO BROJ PRIJAVLJENIH ZA JEDAN NIVO BUDE MANJI OD 5 UČENIKA, GRUPA SE NEĆE OFORMITI I KURS ZA TAJ NIVO SE NEĆE ODRŽAVATI.

TERMINI ODRŽAVANJA GRUPNIH ČASOVA:

Termini su fiksni i nije moguće praviti izmjene.

Za termine individualnih časova, nastavnica se dogovara s učenicima. Moguće je odrediti fiksne termine i za individualne časove, a moguće je i dogovarati se za naredni termin na kraju svakog časa.

EVO ŠTA SU O NAMA REKLI SAMO NEKI OD DOSADAŠNJIH UČENIKA:

Kurs turskog jezika pohađam od samog početka. Sada sam A2 nivo i gradivo sam sa lakoćom usvojila zahvaljujući našoj instruktorici koja nam sve divno objasni. Zadovoljna sam kursom, ne shvatam to kao obavezu već kao mali predah od drugih obaveza. Pored toga što učimo, na kursu nam je jako zabavno i sklopili smo divna prijateljstva.“ – Alma Begović, 18 godina, Gračanica

Iskustvo na kursu je i vise nego savrseno. S obzirom da je online, nisam ocekivala da cu dobiti ovoliko znanja i da cu biti ponosna na sebe. Zahvaljujuci instruktorki, koja je sjajna, svaki cas je bio zanimljiv i radan i uspjela sam sve da postignem. Predivno iskustvo, koje cu nastaviti u buducnosti.“ – Ivana Popović, 18 godina, Podgorica

Učenje stranih jezika je jedna od najkorisnijih stvari koje možete raditi u slobodno vrijeme. Moj izbor je turski jezik uz BRAVO organizaciju i nevjerovatnu profesoricu Arijanu Porču. Uz trenutne mjere i situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 imate odličnu priliku da učite strani jezik online i upoznate ljude širom regiona sa zajedničkim ciljem a to je upoznati novu kulturu, jezik i običaje te obogatiti svoje znanje i vještine uz interaktivno učenje i širenje vidika.“ – Nejra Vreto, 25 godina, Sarajevo

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 23.05.2021.
POČETAK KURSA: 31.05.2021.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: office@bravo-bih.com or the contact form down below.

We can`t wait to hear from you! 

Choose language »
Skip to content