BRAVO BiH

Uz podršku BRAVO-a,  UG “Može bolje” sa ponosom najavljuje trening pod nazivom ‘’Trening za pisanje EU projekata’’, koji će biti vođen od strane Ismaila Šehića, direktora BRAVO organizacije, direktora i osnivača Fondacije poduzetnika u BiH i Brain Tank CEO.


Kroz ovaj petodnevni seminar koji će se održati u prostorijama Hotela Salis u Tuzli, od 04.03. do 08.03., polaznici će steći vještine neophodne sa kvalitetno pisanje i apliciranje EU projekata.


Ovaj trening je idealna prilika za predstavnike nevladinih organizacija, kompanija, javnih ustanova – općinskih ili gradskih uprava, i drugih tijela koji žele naučiti osnove, ali i proširiti svoje znanje i vještine u pisanju EU projekata.

Broj mjesta je ograničen na maksimalno 30 učesnika, uzimajući u obzir da broj prijavljenih iz jedne organizacije, kompanije ili institucije nije ograničen. Shodno tome, jedna organizacija može prijaviti više predstavnika, a participacija za učešće iznosi 700 KM.

Ukoliko izvršite prijave do 15.02.2024. dobit ćete poseban ‘’Early bird’’ popust od 25%, shodno kojem će kotizacija iznositi 525 KM.

Učešćem na ovom petodnevnom seminaru, kao polaznici, naučit ćete o sljedećim stavkama:

 

 1. Registracija na platformu Europske komisije i kako postati vidljiv unutar EACEA platforme.
 2. Pronalaženje najboljih grantova i poziva za njihove institucije.
 3. Detalji o aplikacijskom procesu.
 4. Informacije o otvorenim pozivima za Bosnu i Hercegovinu.
 5. Savjeti i trikovi za pisanje uspješnih EU projekata, s naglaskom na iskustvo edukatora s preko 70 % odobrenih projekata.
 6. Upravljanje budžetom projekta, s posebnim fokusom na sume preko 200 000 €.
 7. Vrste projekata koje se mogu implementirati i na koje iz BiH mogu aplicirati.
 8. Praktični rad na pisanju projektnih aplikacija.

U proteklih nekoliko godina, zahvaljujući EU fondovima u BiH je realizovano čak preko 200 projekata. Upravo ovi projekti su imali ključnu ulogu u razvoju lokalnih zajednica, obrazovanja, očuvanja ekologije i mnogim drugim aspektima društva.

 

Učešćem na ovom treningu, stječete priliku da  vaša organizacija, kompanija ili institucija postane dio ove pozitivne statistike! Stoga vas potičemo da se prijavite i učite od najboljih kako bi postali jedni on najboljih koji će oblikovati budućnost naše zemlje!

KAKO SE PRIJAVITI?

 1. Prijava se izvršava putem sljedećeg linka: OBRAZAC ZA PRIJAVU
 2. Nakon popunjavanja forme, na mail ćete dobiti instrukcije za uplatu
 3. U slučaju pitanja i nedoumica možete poslati mail na office@bravo-bih.com
More about BRAVO you can see on our video below: 
Choose language »
Skip to content