BRAVO BiH

NOVI CIKLUS ONLINE KURSA ITALIJANSKOG JEZIKA

Na veliku radost svih koji su nas posljednjih mjeseci često pitali za početak novog ciklusa online kursa italijanskog jezika, BRAVO otvara prijave za septembar. Ovog mjeseca prijave su otvorene za tri nivoa: A1, A2 i B1.

Predviđeno trajanje kursa:

  • A1: 3 mjeseca
  • A2: 4 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca

Svima onima koji nikada nisu testirali svoje poznavanje italijanskog jezika, savjetujemo da prije odabira nivoa urade sljedeći online test: https://testyourlanguage.com/italian-level-test

Ukoliko vaš nivo bude npr. A1, ti znači da se možete upisati na A2 nivo.

Poziv će ostati otvoren do 04.09., a kurs će početi 07.09.

Cijene kursa:

  Grupni časovi    30KM (15€) mjesečno
  Individualni časovi    20KM (10€) po času
  Oboje    20KM (10€) za grupne časove mjesečno + minimalno dva individualna časa 40KM (20€)

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: amila.o@bravo-bih.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Ukoliko niste finansijski u mogućnosti da si priuštite kurs, a željeli biste naučiti italijanski jezik i upoznati italijansku kulturu, BRAVO vam nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete zašto baš vama treba da poklonimo te časove, da nam objansite Vašu situaciju, a naš odgovor ćete dobiti nakon zatvaranja poziva.

Tri jednostavna koraka za prijavu su:

  1. Izvršiti uplatu i popuniti Google Form: https://forms.gle/dcQWCu4PXo8MsEPj7
  2. Nakon što izvršite uplatu, zamolili bismo Vas da dokaz o uplati pošaljete na sljedeće dvije e-mailadrese: amila.o@bravo-bih.com i office@bravo.bih.com
  3. Nakon što primimo Vaš e-mail, dobit ćete potvrdu o upisu i dodatne informacije o kursu, udžbenike, link za Zoom sastanak preko kojeg ćete prisustvovati časovima i link naše facebook grupe u kojoj objavljujemo dodatne informacije, obavjesti kao i materijale sa časova.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojiem dijelu svijeta da se nalazite.

Termini održavanja nastave:

Časovi će se održavati u dva dnevna termina, a Vi možete birati u kojem terminu želite prisustvovati času (prijepodnevnom ili poslijepodnevnom). U oba dnevna termina se prelazi isto gradivo. Može se desiti da neka grupa pređe gradivo malo brže od druge, ali razlike su zaista minimalne, a do sada nam to nije predstavljalo nikakve probleme. Ako za neki nivo bude prijavljeno manje od pet učenika, onda će se izabrati jedan dnevni termin za održavanje časova (najvjerovatnije poslijepodnevni).

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Amili na mail: amila.o@bravo-bih.com

Choose language »