BRAVO BiH

Samo za vas BRAVO je pripremio još jednu u nizu odličnih lokalnih aktivnosti.

 

Ovaj put je riječ o lokalnoj radionici ”Liderstvo za sve” koja će se održati 10.12. u Centru za mlade, Tuzla, sa početkom u 12 sati.

 

Ovo je odlična prilika da se uključite u lokalnu zajednicu i postanete dio jedne odlične priče kao što je LEO projekat. Učešćem u ovoj radionici kroz interaktivne meetode, naučit ćete više o liderstvu, nejednakosti među spolovima i načinima da prebrodite prepreke koje društvo nameće.

 

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite 10.12. u Tuzli te proširite svoje znanje i učešćem doprinesete budućim projektnim aktivnostima.

Svi prisutni će dobiti certifikate o učešću.

Šta je to LEO?

LEO – ”Leadership is for Everyone” je projekat koji za cilj ima jačanje ženskog liderstva, informisanje širih narodnih masa o načinima pružanju potpore ženama u procesu njihovog ekonomskog osnaživanja i uključivanje muškaraca u isti proces.

Projektne aktivnosti stavljaju fokus na sljedeće tematske cjeline:

 

  • rodna ravnopravnost
  • društveni angažman mladih
  • zapošljivost mladih

Nažalost, diskriminacija i rodna nejednakost su sastavni dio našeg društva. Naša dužnost je da se ne podvrgnemo njihovim utjecajima i svojim postupcima počnemo doprinositi kreiranju jednog sigurnog prostora gdje će svaka individua imati ravnopravan položaj.

 

Ne čekaj promjene, budi promjena i prijavi se za LEO radionicu!

Prijaviti se možete klikom na Aplikacionu formu ispod
Choose language »
Skip to content