BRAVO BiH

Povodom ovogodišnjeg Dana žena, BRAVO je odlučio da pripremi posebnu radionicu koja će pokriti veoma bitnu temu, temu poduzetništva.

 

Šta je to poduzetništvo i koliko zapravo znamo o njemu? Kako kreirati ideju i istu implementirati? Radionica će pružiti odgovore na sva vaša pitanja!

 

Ovo je odlična prilika da se uključite u lokalnu zajednicu i proširite vaše znanje na temu poduzetništva, liderstva i načinima na koje možete poduprijeti ekonomsko osnaživanje žena i prebroditi prepreke koje društvo nameće.

 

Učešćem na ovoj radionici, proširit ćete vaše znanje i unaprijediti vaše vještine. Stoga ne propustite jednu odličnu priliku da se družimo i obilježimo Dan žena na najbolji način – BRAVO način.

Svi prisutni će dobiti certifikate o učešću.

Svi prisutni će dobiti certifikate o učešću.

 

Datum održavanja: 09.03.2023.

Mjesto održavanja: Centar za mlade Zenica

Vrijeme održavanja: 18:00-20:00

Prijave se mogu izvršiti do 07.03.2023.

Prijaviti se možete na sljedećem linku:

Ideja radionice se izrodila iz dva posebna projekta: ''Dream'' i ''LEO''.

Primjer jedna od radionica. – projekat FASHIORATION

 

Šta je to projekat DREAM AFTER COVID?

 

Dream je projekat koji za cilj ima uključiti mlade i pružiti im potrebnu podršku pri kreiranju projekata. Ovaj projekat ima za cilj da poveže mlade ljude i pruži prilike za usavršavanje mladima sa uskraćenim prilikama. DREAM projekat obuhvata posebnu ”DRAGON” metodologiju koja potencira kreiranje održivih projekata kojim će se zaštiti planeta Zemlja, društvo i svaki pojedinac istog.

 

Šta je to projekat LEO?

 

LEO – ”Leadership is for Everyone” je projekat koji za cilj ima jačanje ženskog liderstva, informisanje širih narodnih masa o načinima pružanju potpore ženama u procesu njihovog ekonomskog osnaživanja i uključivanje muškaraca u isti proces.

Nažalost, diskriminacija i rodna nejednakost su sastavni dio našeg društva. Naša dužnost je da se ne podvrgnemo njihovim utjecajima i svojim postupcima počnemo doprinositi kreiranju jednog sigurnog prostora gdje će svaka individua imati ravnopravan položaj.

 

Choose language »
Skip to content