BRAVO BiH

Nakon uspješno implementiranog Erasmus+ Info dana u Sarajevu, BRAVO tim dolazi u Tuzlu. Ukoliko želite proširiti vaše znanje o Erasmusu i Erasmus+ programima, pridružite nam se i steknite jedno vrijedno iskustvo koje će vam značajno doprinijeti u životu.

 

Mjesto održavanja: FINra, Tuzla

 

Datum održavanja: 03.02.2023.

 

Vrijeme održavanja: 12:00 – 16:00

Na osnovu trenutačne slike u Europi dolazi se do zaključka da njenim građanima treba više znanja, vještina te kompetencija za život u dinamičnom društvu. Program koji se upravo bavi ovom tematikom, program kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi, od strane EU,a kroz fond od oko 26.2 milijarde eura predstavlja Erasmus+.  Pored toga što podupire prioritete i aktivnosti u okviru europskog prostora obrazovanja, Akcijskog plana za digitalno obrazovanje, također i podupire europski stup socijalnih prava, služi za p provedbu strategije EU-a za mlade za razdoblje 2019. – 2027 te razvija europsku dimenziju u sportu.

 

Ono što izdvaja ovaj program od ostalih je upravo razmjena ideja, praksi, aktivno uključenje mladih i jačanje socijalne kohezije kroz kompetencije stečene formalnim, informalnim i neformalnim učenjem. Kroz info dan BRAVO će vam predstaviti benefite ovog programa i kako da postanete dio jedne odlične priče, Erasmus priče!

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se priružite u Tuzli, 03.02., na Erasmus+ Info danu i kročite u svijet prilika koje povezuju ljude širom Evrope.

Prijaviti se možete do 01.02. putem sljedećeg linka:

Više o Erasmus+ programu možete pročitati na linku ispod: 

 

Više o BRAVO-u pogledajte na videu ispod:

Choose language »
Skip to content