BRAVO BiH

Koliko puta ste čuli za riječ ERASMUS+, a niste sigurni šta to sve podrazumijeva? Ovo je prilika da saznate šta je to zapravo Erasmus+ te kako da iskoristite svoje vještine da bi ste napravili novi korak koji bi vam donio mnogo pogodnosti.

 

Na osnovu trenutačne slike u Europi dolazi se do zaključka da njenim građanima treba više znanja, vještina te kompetencija za život u dinamičnom društvu. Program koji se upravo bavi ovom tematikom, program kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi, od strane EU,a kroz fond od oko 26.2 milijarde eura predstavlja Erasmus+.  Pored toga što podupire prioritete i aktivnosti u okviru europskog prostora obrazovanja, Akcijskog plana za digitalno obrazovanje, također i podupire europski stup socijalnih prava, služi za p provedbu strategije EU-a za mlade za razdoblje 2019. – 2027 te razvija europsku dimenziju u sportu.

Jedna od specifičnosti ovog programa jeste razmjena ideja, primjera dobre prakse i stručnog zanja, jačanje socijalne kohezije kroz kompetencije stečene formalnim, informalnim I neformalnim učenjem. Kako bi naši građanini uvidjeli mogućnosti koje se pružaju, BRAVO će vam približiti na koji način ovaj program ulaže u ljude, te kako sami napraviti prve korake ka ovakvoj inicijativi.

Kako se najbolje uči na primjerima pored prvog dijela koji će biti posvećen spznajom o funkcionisanju Erasmus+ programa, u drugom dijelu ćemo vam predstaviti dobre prakse kroz projekte “BOOST” te “Sharing Design Your Job” koji se već uspješno implementiraju gotovo dvije godine.

 

BRAVO vas poziva da nam se pridružite na Infodayu te poslušate kako postati dio društva koje uspješno implementira prilike najvećeg europskog programa koji podržava edukaciju, treninge, mlade ljude i sport širom Europe.

Datum održavanja: 19.01.2023.
 
Vrijeme održavanja: 12:00 – 16:00
 
Mjesto održavanja: Austria&Bosnia hotel na Ilidži (Banjska bb)
 
Prijave se mogu izvršiti do 18.01.2023.
 

Prijaviti se možete putem linka ispod

Više o BRAVO-u možete poslušati na videu ispod
Choose language »
Skip to content