BRAVO BiH

U vrijeme izazova koje je izazvala pandemija COVID-19, potreba za podrškom poduzetništvu i inovacijama nikada nije bila veća. Upravo u tom kontekstu kreirali smo brošuru kao rezultat projekta DREAM AFTER COVID, pružajući čitateljima priliku da istraže svijet poduzetništva, Dragon Dreaming metode i poduzetničkih ideja kreiranih u partnerskim državama – sve to na bosanskom jeziku.

 

Jedna od ključnih tema koja se obrađuje u brošuri jeste Dragon Dreaming metoda. Ova inovativna metoda poduzetništva i projektiranja, koja integrira principe saradnje, održivosti i osobnog rasta, nudi inspiraciju i praktične savjete za sve one koji žele ostvariti svoje poslovne i ciljeve na održiv način.

 

Brošura također ističe poduzetničke ideje koje su kreirane u partnerskim državama projekta DREAM AFTER COVID.

Ove ideje nisu samo rezultat kreativnosti i inovacije, već predstavljaju i konkretne primjere kako se izazovi mogu pretvoriti u prilike te kako se saradnjom mogu postići izvanredni rezultati. U brošuri možete pronaći mnoštvo korisnih informacija, inspirativnih priča i praktičnih savjeta koji će vam pomoći da razvijete svoje ideje, pokrenete vlastiti posao ili unaprijedite postojeće projekte. Ukoliko želite iskoristiti priliku za učenje, inspiraciju i povezivanje s globalnom poduzetničkom zajednicom, ne propustite priliku da istražite brošuru projekta DREAM AFTER COVID. Brošura DREAM AFTER COVID vam je dostupna na sljedećem linku:

More about BRAVO you can see on our video below: 

Choose language »
Skip to content