BRAVO BiH

?Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim učenicima na ukazanom povjerenju i čestitamo im na njihovoj ustrajnosti.

Prije nego počnemo sa upisom na nove nivoe, BRAVO je za mjesec august spremio nešto novo!

U augustu će naša instruktorica, Amila, održati četverosedmični kurs koji će početi 10. augusta i završit će se 3. septembra. Na kurs se mogu prijaviti sve one osobe koje imaju neko predznanje italijanskog jezika i željeli bi ga usavršiti ili testirati.

Časovi će se održavati dva puta sedmično, a učenici će na osnovu njihovog poznavanja italijanskog jezika biti podijeljeni u dvije grupe. Jednu grupu će sačinjavati učenici koji imaju znanje približno A1 nivou, a u drugoj grupi će biti učenici koji imaju znanje približno A2 nivou. Časovi za prvu grupu će se održavati ponedjeljkom i srijedom u dva dnevna termina: 12 – 13:30 i 18 – 19:30. Časovi za drugu grupu će se održavati utorkom i četvrtkom također u dva dnevna termina: 12 – 13:30 i 18 – 19:30. Svi učenici će moći slobodno birati termin u kojem mogu prisustvovati času.

Prijaviti se možete putem ovog linka.

Za ovaj mjesec učenici neće trebati knjigu, jer će instruktorica spremati materijale za svaki čas. Jedan od ciljeva ovog kursa jeste utvrđivanje pređenog gradiva kroz gramatičke vježbe, vježbe usmenog i pismenog izražavanja, slušanja i obogaćivanje vokabulara.

Ovaj mjesec bi bio prilika da se pobliže upoznate s našim kursem italijanskog jezika i kulture, te da naredni nivo počnete spremniji.

Ne oklijevajte da nas kontaktirate za sva pitanja i nedoumice na mail: [email protected]

Choose language »