BRAVO BiH

Svaki novi jezik otvara vrata nove kulture, dok njihovo učenje ima stalne dobrobiti za brojne kognitivne funkcije, poboljšava pamćenje, pozitivno utječe na odgađanje demencije, ali i razvijamo bolji osjećaj za maternji jezik.

Osim toga, znanje stranog jezika pruža bolje šanse na tržištu rada u našoj zemlji i inozemstvu, te brži napredak u karijeri. Početak života u inozemstvu bit će ugodniji i brže ćete prevladati razne prepreke, kao i kulturološke razlike kroz druženje i komunikaciju s izvornim govornicima od prvog dana.

Zbog toga, BRAVO otvara prijave i za novi ciklus kursa njemačkog jezika.

PREDVIĐENO TRAJANJE KURSA:

A1: 4 mjeseca

A2: 4 mjeseca

B1: 1 mjeseca

Mjeseci se ne računaju kalendarski. Jedan mjesec kursa obuhvata 4 sedmice od početka kursa. Svake sedmice se održavaju po dva časa, a jedan čas traje sat i po vremena. To je ukupno 16 školskih časova (45 min.) mjesečno.

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 26.02.

KURS POČINJE: 01.3.

Osnovne informacije o kursu:

  • Kurs se odvija online peko platforme Zoom. Stoga je potrebno da svi prijavljeni učenici otvore Zoom nalog i da se prijave preko svog imena i prezimena. Ukoliko ne stvite svoje ime i prezime, instruktorica vas neće pustiti na čas, jer neće znati o kome se radi.
  • Uplate se vrše uvijek na početku kursa i moguće je plaćati svaki mjesec posebno, a i odjednom platiti za sve mjesece trajanja kursa. Oni koji se odluče uplaćivati posebno svaki mjesec, uplate za svaki naredni mjesec će trebati izvršiti u četvrtoj sedmici prethodnog mjeseca. Instruktorica će vas svakako obavijestiti o tome kada možete uplatiti za naredni mjesec.
  • Nakon zatvaranja prijava, svi prijavljeni učenici dobit će zajednički mail sa podacima za uplate. Rok za uplatu je pet dana. Nakon što se izvrše uplate i pošalje dokaz o istoj, instruktorica Melina će svima koji su uplatili kurs poslati udžbenike i link za Zoom meeting.

Prijaviti se možete iz bilo kojeg dijela svijeta, a svi načini za izvršavanje uplate, kao što smo već i rekli, će vam biti predstavljeni u prvom mailu koji ćete dobiti nakon prijave za kurs. Pored učenika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, imamo učenike koji naše kurseve prate iz Austrije, Italije, Australije, Belgije, Španije, te Norveške.

U svakom ciklusu nudimo maksimalno 3 besplatna kursa. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete motivaciono pismo u kojem ćete nam objasniti Vašu situaciju i zašto baš Vama da poklonimo taj besplatan kurs. Nakon zatvaranja poziva, svi prijavljeni za besplatan kurs će dobiti mail u kojem ćemo ih obavijestiti kome smo odlučili pokloniti kurs. Također, ističemo važnost činjenice da osobe koje dobiju besplatan kurs trebaju opravdati naše povjerenje i učestvovati u nastavi. Pored toga, besplatan kurs je dodijeljen samo za jedan ciklus. Za svaki naredni ciklus, potrebno je da se osoba ponovo prijavi nakon čega će biti obavještena o rezultatima odabira.

U cijenu kusa je uključen i udžbenik, kao i svi ostali popratni materijali.

NAPOMINJEMO DA UKOLIKO BROJ PRIJAVLJENIH ZA JEDAN NIVO BUDE MANJI OD 5 UČENIKA, GRUPA SE NEĆE OFORMITI I KURS ZA TAJ NIVO SE NEĆE ODRŽAVATI.

 

Za tačne termine individualnih časova, instruktorica se dogovara s učenicima. Moguće je odrediti fiksne termine i za individualne časove, a moguće je i dogovarati se za naredni termin na kraju svakog časa. Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove, prije nego što se prijavite, savjetujemo vam da se javite instruktorici Melini na email melinanadarevic18@gmail.com kako biste provjerili da li ima slobodnih termina. Zbog velikog interesovanja za kurs njemačkog jezika, instruktorica nažalost ne može uvijek prihvatiti sve zainteresovane učenike.

PRIJAVI SE

BITNE NAPOMENE

  • Da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog.
  • Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga Vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna i veoma jednostavna.
  • Svi certifikati bit će izdani u digitalnom formatu, te poslani poslani na Vašu e-mail adresu po završetku kursa.
  • Ako odlučite napustiti kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo Vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat.

Kurs počinje: 01.03.2022.

Rok za prijavu: 26.02.2022. godine

Pored kursa njemačkog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog, turskog i japanskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na jednu od dolje navedenih e-mail adresa: ajlaaljovic14@gmail.com ili office@bravo-bih.com

Choose language »
Skip to content