BRAVO BiH

„Učenje drugog jezika nije samo učenje različitih riječi za iste stvari, nego i učenje drugog načina razmišljanja o stvarima.“

Nakon kraće pauze, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da BRAVO otvara nove prijave za kurs kineskog jezika.

 

Prijave su otvorene za A nivo, te možete birati način nastave: grupni časovi, individualni časovi, ili kombinacija ovih dviju metoda.

 

PREDVIĐENO TRAJANJE KURSA:

 

A1: 3 mjeseca

Mjeseci se ne računaju kalendarski. Jedan mjesec kursa obuhvata 4 sedmice od početka kursa. Svake sedmice se održavaju po dva časa, a jedan čas traje sat i po vremena. To je ukupno 16 školskih časova (45 min.) mjesečno.

 

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 03.6.

 

KURS POČINJE: 06.6.

 

Osnovne informacije o kursu:

 

  • Kurs se odvija online peko platforme Zoom. Stoga je potrebno da svi prijavljeni učenici otvore Zoom nalog i da se prijave preko svog imena i prezimena. Ukoliko ne stvite svoje ime i prezime, instruktorica vas neće pustiti na čas, jer neće znati o kome se radi.
  • Uplate se vrše uvijek na početku kursa i moguće je plaćati svaki mjesec posebno, a i odjednom platiti za sve mjesece trajanja kursa. Oni koji se odluče uplaćivati posebno svaki mjesec, uplate za svaki naredni mjesec će trebati izvršiti u četvrtoj sedmici prethodnog mjeseca. Instruktorica će vas svakako obavijestiti o tome kada možete uplatiti za naredni mjesec.
  • Nakon zatvaranja prijava, svi prijavljeni učenici dobit će zajednički mail sa podacima za uplate. Rok za uplatu je pet dana. Nakon što se izvrše uplate i pošalje dokaz o istoj, instruktorica Jasna će svima koji su uplatili kurs poslati udžbenike i link za Zoom meeting.

 

Prijaviti se možete iz bilo kojeg dijela svijeta, a svi načini za izvršavanje uplate, kao što smo već i rekli, će vam biti predstavljeni u prvom mailu koji ćete dobiti nakon prijave za kurs.

 

U svakom ciklusu nudimo maksimalno 3 besplatna kursa. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete motivaciono pismo u kojem ćete nam objasniti Vašu situaciju i zašto baš Vama da poklonimo taj besplatan kurs. Nakon zatvaranja poziva, svi prijavljeni za besplatan kurs će dobiti mail u kojem ćemo ih obavijestiti kome smo odlučili pokloniti kurs. Također, ističemo važnost činjenice da osobe koje dobiju besplatan kurs trebaju opravdati naše povjerenje i učestvovati u nastavi. Pored toga, besplatan kurs je dodijeljen samo za jedan ciklus. Za svaki naredni ciklus, potrebno je da se osoba ponovo prijavi nakon čega će biti obavještena o rezultatima odabira.

U cijenu kusa je uključen i udžbenik, kao i svi ostali popratni materijali. Ovo je odlična prilika za vas da na vrlo jednostavan i pristupačan način naučite jedan od najljepših i najprimamljivijih jezika svijeta.

 

NAPOMINJEMO DA UKOLIKO BROJ PRIJAVLJENIH ZA JEDAN NIVO BUDE MANJI OD 5 UČENIKA, GRUPA SE NEĆE OFORMITI I KURS ZA TAJ NIVO SE NEĆE ODRŽAVATI.

 

Termini su fiksni i nije moguće praviti izmjene.

 

Termini grupnih časova:

Za tačne termine individualnih časova, instruktorica se dogovara s učenicima. Moguće je odrediti fiksne termine i za individualne časove, a moguće je i dogovarati se za naredni termin na kraju svakog časa. Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove, prije nego što se prijavite, savjetujemo vam da se javite instruktorici Jasni na email jasnacicic@hotmail.com kako biste provjerili da li ima slobodnih termina.

PRIJAVI SE

BITNE NAPOMENE

  • Da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog.
  • Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga Vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna i veoma jednostavna.
  • Svi certifikati bit će izdani u digitalnom formatu, te poslani poslani na Vašu e-mail adresu po završetku kursa.
  • Ako odlučite napustiti kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo Vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat.

Kurs počinje: 06.06.2022.

Rok za prijavu: 03.06.2022. godine

Pored kursa njemačkog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog, turskog i japanskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na jednu od dolje navedenih e-mail adresa: ajlaaljovic14@gmail.com ili office@bravo-bih.com

Choose language »
Skip to content