BRAVO BiH

Dragi naši učenici, BRAVO ponovo otvara prijave za učenje turskog jezika.

Ukoliko ste ljubitelj turskog jezika i orijentalne kulture i tradicije ne oklijevajte, nego nam se pridružite i uvjerite se zašto je turski jezik poseban. Ako smo baš mi Vaš izbor za učenje turskog jezika prijavite se i uvjerite se kako je zanimljivo učiti baš ovaj jezik.

Naša instruktorica Arijana Porča ponovo je spremna da kroz učenje i zabavu približi sve specifičnosti turskog jezika. Osim toga BRAVO Vam nudi 3 besplatna kursa.

Ako ste Vi jedan od onih koji smatra da treba osvojiti kurs turskog jezika pošaljite nam motivaciono pismo kako biste nas uvjerili da ste Vi ta osoba.

Čekamo vas!

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona, Pošte Crne Gore ili Moneygrama. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: arijana123.porca@gmail.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Za prijavu je potrebno da popunite Google obrazac, a vikend prije početka kursa svi prijavljeni će dobiti jedan zajednički mail s daljim uputama o kursu. U istom mailu učenicima će biti poslani udžbenici, link za našu fb grupu, kao i Zoom link koji ćete koristiti za pristup svim časovima.

Oni koji se odluče za individualne časove, za termine istih će se dogovarati s instruktoricom, a časovi će se moći održavati bilo kojima danima od ponedjeljka do petka.

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO 12.2.2021.

KURS POČINJE: 15.2.2021.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojiem dijelu svijeta da se nalazite.

Termini održavanja nastave:

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Arijani na mail: arijana123.porca@gmail.com

If you have any questions feel free to contact BRAVO TEAM

Choose language »
Skip to content