BRAVO BiH

Učimo NJEMAČKI JEZIK zajedno

Kao što ste već i navikli, pored mnogih aktivnosti, BRAVO već skoro godinu dana organizuje kurseve stranih jezika. Budući da je obrazovanje jedno od naših polja djelovanja, trudimo se da ga učinimo dostupnim što većem broju mladih i ne odustajemo od toga. Zato nastavljamo s našim kursevima koji su već postali popularni ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regionu.  

Nakon što smo proteklih mjeseci primili dosta upita za kurs njemačkog jezika, konačno je došlo vrijeme i za novi ciklus upisa! Sve detalje i infromacije o kursu možete pronaći u nastavku teksta.

Nivoi i trajanje kursa za grupne časove:

  • A1: 4 mjeseca
  • A2: 4 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca

Individualni časovi su dostupni za sve prethodno navedene nivoe. Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove, potrebno je prvo da kontaktirate instruktoricu da provjerite da li ima slobodnih termina. U nastavku je mail na koji možete da je kontaktirate : melinanadarevic18@gmail.com

CIJENA KURSA

BRAVO nudi 3 besplatna mjesta za one koji bi željeli naučiti njemački jezik, a njihova finansijska situacija im to ne dozvoljava. Prijaviti se možete tako što ćete nam u prijavnom obrascu učitati vaše motivaciono pismo u kojem nam objašnjavate vašu situaciju i zašto želite da naučite baš njemački jezik.

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona, Pošte Crne Gore ili Moneygrama. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: melinanadarevic18@gmail.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Za prijavu je potrebno da popunite Google Obrazac , a 30.4. poslije podne, svi prijavljeni će dobiti jedan zajednički mail s daljim uputama o kursu. U istom mailu učenicima će biti poslani udžbenici kao i Zoom link koji će koristiti za pristup svim časovima.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojem dijelu svijeta da se nalazite.

TERMINI ODRŽAVANJA KURSA

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Melini Nadarević na mail: melinanadarevic18@gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti priuštititi kurs, a željeli biste naučiti njemački jezik, BRAVO nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete kratko motivacijsko pismo- zašto baš Vama trebamo pokloniti časove, te da nam objasnite svoju situaciju, a naš odgovor dobit ćete nakon zatvaranja poziva.

Rok za prijavu: 30.04.2021.
Početak kursa: 03.05.2021.

Pored kursa njemačkog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog i francuskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na dolje navedeni e-mail.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: office@bravo-bih.com or the contact form down below.

We can`t wait to hear from you! 

Choose language »
Skip to content