#MAKETHEWORLDWONDER
Welcome to the professional organization guided by key principles: tolerance, democracy, diversity, voluntariness and openness

"The only difference between good and a great organization are boundaries and open mind."

Choose BRAVO - Work with great organization.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Contact us
DESIGNING &
WRITING PROJECTS
We are providing trainings for project management, but also designing and writing projects for other organizations and institutions with high results proven records.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Apply Now
STARTUP SUPPORT PROGRAMS
You have a business idea, but do not know where to start from? BRAVO can help you with this. We are using skills and knowledge that helps entrepreneurs to develop their business idea and business model, solve the problems they are facing, while mentoring them and providing many other important aspects of success. We are also offering support to SMSs.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get in Touch
EDUCATION THROUGH SPORT
Together with our partners, BRAVO is providing training and education seminars regarding ETS tools and activities. But we do not stop there! We are also helping in preparation and implementation of sports projects.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get support
CONSULTING
We will guide you through a simple step-by-step process that builds on and integrates best practices and tools from entrepreneurial pioneers and will also give you advice and support your way to success.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
APPLY NOW
NETWORKING
BRAVO with a network of over 200 partner organizations and companies is offering possibilities for extending your field of work on the international market, helping you to find associates in other countries in the world.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Click Here
Previous
Next

Učimo zajedno

Kao što ste već i navikli, pored mnogih aktivnosti, BRAVO već skoro godinu dana organizuje kurseve stranih jezika. Budući da je obrazovanje jedno od naših polja djelovanja, trudimo se da ga učinimo dostupnim što većem broju mladih i ne odustajemo od toga. Zato nastavljamo s našim kursevima koji su već postali popularni ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regionu.  

Nakon što smo proteklih mjeseci primili dosta upita za kurs njemačkog jezika, konačno je došlo vrijeme i za novi ciklus upisa! Sve detalje i infromacije o kursu možete pronaći u nastavku teksta.

Nivoi i trajanje kursa za grupne časove:

  • A1: 4 mjeseca
  • A2: 4 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca

Individualni časovi su dostupni za sve prethodno navedene nivoe. Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove, potrebno je prvo da kontaktirate instruktoricu da provjerite da li ima slobodnih termina. U nastavku je mail na koji možete da je kontaktirate : [email protected]

CIJENA KURSA

BRAVO nudi 3 besplatna mjesta za one koji bi željeli naučiti njemački jezik, a njihova finansijska situacija im to ne dozvoljava. Prijaviti se možete tako što ćete nam u prijavnom obrascu učitati vaše motivaciono pismo u kojem nam objašnjavate vašu situaciju i zašto želite da naučite baš njemački jezik.

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona, Pošte Crne Gore ili Moneygrama. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: [email protected], kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Za prijavu je potrebno da popunite Google Obrazac , a 30.4. poslije podne, svi prijavljeni će dobiti jedan zajednički mail s daljim uputama o kursu. U istom mailu učenicima će biti poslani udžbenici kao i Zoom link koji će koristiti za pristup svim časovima.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojem dijelu svijeta da se nalazite.

TERMINI ODRŽAVANJA KURSA

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Melini Nadarević na mail: [email protected]

Ukoliko niste u mogućnosti priuštititi kurs, a željeli biste naučiti njemački jezik, BRAVO nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete kratko motivacijsko pismo- zašto baš Vama trebamo pokloniti časove, te da nam objasnite svoju situaciju, a naš odgovor dobit ćete nakon zatvaranja poziva.

Rok za prijavu: 30.04.2021.
Početak kursa: 03.05.2021.

Pored kursa njemačkog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog i francuskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na dolje navedeni e-mail.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: [email protected] or the contact form down below.

We can`t wait to hear from you!