BRAVO BiH

U prilogu Vam dajem 5 dobrih razloga za učenje Kineskog jezika :

1. Veoma jeftino/besplatno školovanje u Kini.
2. Mogućnost putovanja u Kinu.
3. Veća mogućnost pronalaska posla i moguća saradnja sa kineskim firmama.
4. Učenje kineskog je lakše nego što mislite.
5. Kineski je jezik koji se u svijetu najviše koristi.

Ukoliko vršite uplatu iz inostranstva, istu je moguće izvršiti putem Western Union-a, te Vas molimo u tom slučaju, radi detaljnijih uputa, da nas kontaktirate putem  e-maila na:

                                                         jasnacicic@hotmail.com i/ili amila.o@bravo-bih.com

Prije početka kursa, svi će učenici dobiti potrebne udžbenike, kao i link Facebook grupe u kojoj će se objavljivati dodatni materijali, kao i najave za nesmetano praćenje nastave.

Nihao 你好

Dragi prijatelji, iz BRAVO-a ponovo stižu lijepe novosti!

Na šta Vas asociraju sljedeći pojmovi- Porculan? Kung Fu? Zmaj? Tradicionalna medicina? Žuto-crvena zastava? Pekinška opera? Konfucije? Kineski znakovi? Kineski zid? 😉

Da, da! Ukoliko ste oduvijek maštali o učenju egzotičnog jezika poput kineskog, na pravom ste mjestu, jer BRAVO je od danas bogatiji za još jednu instruktoricu i još jednu priliku za učenje!

U nastavku Vam donosimo pismo naše instruktorice Jasne:

Ja sam Jasna Čičić i dolazim iz Sarajeva. Trenutno sam student na Master studiju Građevinskog fakulteta u Sarajevu.

Dugogodišnje prijateljstvo Narodne Republike Kine i Bosne i Hercegovine koje se ogleda kroz razne projekte me motivisalo da pokušam naučiti jezik i kulturu naroda Kine. Kako bih i sama bila dio tih projekata u izgradnji svoje države i veza sa regionom prije tri godine upisujem kurs Kineskog jezika na Konfučijevom institutu Univerziteta u Sarajevu. Kroz učenje jezika imala sam priliku pohađati kurs kod različitih profesora, od kojih je svaki na svoj jedinstven način objašnjavao već savladane i nove stvari. Iz svog ću iskustva pokušati uzeti od svakoga od njih ono što mi je najbolje pomoglo da savladam prepreke u učenju i Vama prenesem na što bolji način.

Tokom pohađanja kursa dobijam priliku posjetiti Kinu 2018. godine, te shvatam da je učenje jezika idelan način za upoznavanje njihove kulture i običaja. Nadam se da ću Vam kroz zajedničko druženje prenijeti dio svog iskustva i motivisati Vas da nastavite dalje svoje učenje.

PRIJAVI SE

 1. Popuniti Google Form do 03.2021. godine.
 2. Svi prijavljeni bit će obaviješteni o načinu uplate u periodu od 03. do 22.03.2021, te će im biti dostavljen Google formular na koji će biti potrebno izvršiti upload uplatnice.
 3. Oni koji nisu u mogućnosti da plate kurs, mogu poslati svoje motivacijsko pismo na e-mail: jasnacicic@hotmail.com do 03.2021. godine.

 (NAPOMENA: Maksimalno 3 osobe mogu dobiti besplatan kurs.)

 1. Nakon što Vas obavijestimo o načinu uplate, potrebno je istu izvršiti do 03.2021.godine, te dokaz o uplati poslati putem ranije dostavljenog Google formulara.
 2. Kada primimo Vašu uplatu i uplatnicu putem Google formulara, dobit ćete sljedeće:
 • potvrdu o upisu i dodatne informacije o kursu,
 • udžbenike,
 • link za Zoom sastanak preko kojeg ćete prisustvovati časovima i
 • link naše Facebook grupe u kojoj objavljujemo dodatne informacije, obavijesti, kao i materijale sa časova.

BITNE NAPOMENE

 • Da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog.
 • Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga Vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna i veoma jednostavna.
 • Nakon svakog modula, imate  mogućnost testiranja kako biste dobili Certifikat o poznavanju kineskog jezika za nivo A1.
 • Za one koji ne žele raditi test, dobit će Potvrdu o pohađanju kursa.
 • Svi certifikati bit će izdani u digitalnom formatu, te poslani poslani na Vašu e-mail adresu po završetku kursa.

NAPOMENA:  Ako odlučite da napustite kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo Vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat

Učimo KINESKI JEZIK zajedno

Rok za prijavu: 20.03.2021. godine

Početak kursa: 01.04.2021. godine

Pored kursa kineskog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog, francuskog i japanskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na dolje navedeni e-mail.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: office@bravo-bih.com or the contact form down below.

      We can`t wait to hear from you! 

Choose language »
Skip to content