BRAVO BiH

Učimo FRANCUSKI JEZIK

Da li ste i Vi jedni od onih koji maštaju o šetnji šarmantnim ulicama i parkovima Pariza?

O sjajnim fotkicama u poznatoj ulici Rue de l’Université?

O trenu kada tačno u 19.00h zasvijetli Eiffelov toranj, a Vi jedete crêpes dok promatrate tu magiju i uživate u zvukovima šansona?

O ispijanju omiljenog cappuccina u kafićima poput Caffe de Flore i Caffe du Trocadero, a željeli biste reći nešto više od “Bonjour” i “Merci”?

 

Odgovor je “DA”? Onda imamo fantastičnu ponudu za Vas! 🙂

Za sve naše frankoljupce, tu je naša profesorica Amila da Vas uvede u šarmantni svijet Francuske i svih zemalja francuskog govornog područja.

Razgovarat ćemo o filmovima, putovanjima, kuhinji, književnosti, muzici i o mnogim drugim kulturološkim aspektima. Prema tome, svako do vas će moći izabrati za sebe najzanimljiviji i najzabavniji način za učenje francuskog jezika. Mi ćemo, naravno, uvijek biti tu da Vam pomognemo našim savjetima i sugestijama kako bismo se uvjerili da ste pronašli upravo ono što ste tražili.

O KURSU…

Trenutno su otvorene prijave za A2 nivo, kao i za individualne časove

* Na individualne časove mogu se prijaviti osobe bilo kojeg nivoa poznavanja jezika, a o terminima održavanja časova učenik/ca će se dogovoriti sa instruktoricom.

Za sve one koji već posjeduju osnovno znanje francuskog jezika- A1 nivo, te koji žele usavršiti svoje konverzacijske vještine, nudimo upis na A2 nivo- konverzacijski kurs u trajanju od 2 mjeseca, dok će klasični A2 kurs trajati 3 mjeseca.

PRIJAVE TRAJU DO: 12.02.2021.

POČETAK KURSA: 15.02.2021.

U skladu s Vašim željama, instruktorica može predložiti učeniku broj mjesečnih individualnih časova, ali je konačna odluka o broju tih časova na Vama.

Ukoliko vršite uplatu iz inostranstva, istu je moguće izvršiti putem Western Union-a, te Vas molimo u tom slučaju, radi detaljnijih uputa, da nas kontaktirate putem  e-maila na:

                           amila.o@bravo-bih.com

Prije početka kursa, svi će učenici dobiti potrebne udžbenike, kao i link Facebook grupe u kojoj će se objavljivati dodatni materijali, kao i najave za nesmetano praćenje nastave.

BITNE NAPOMENE…

  • Da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog.
  • Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga Vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna i veoma jednostavna.
  • Nakon svakog modula, imate  mogućnost testiranja kako biste dobili Certifikat o poznavanju francuskog jezika za A2 nivo.

Za one koji ne žele raditi test, dobit će Potvrdu o pohađanju kursa.

  • Svi certifikati bit će izdani u digitalnom formatu, te poslani poslani na Vašu e-mail adresu po završetku kursa.

NAPOMENA:  Ako odlučite da napustite kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo Vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat.

Ukoliko niste u mogućnosti priuštititi kurs, a željeli biste naučiti francuski jezik, BRAVO nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete kratko motivacijsko pismo- zašto baš Vama trebamo pokloniti časove, te da nam objasnite svoju situaciju, a naš odgovor dobit ćete nakon zatvaranja poziva.

Prijaviti se možete tako što ćete popuniti formular koji se nalazi na dnu stranice.

 

Pored kursa francuskog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog jezika.

Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na dolje navedeni e-mail.

Choose language »
Skip to content