BRAVO BiH

Merhaba arkadaşlar,

Nakon kratke ljetne pauze turski jezik se vraća da vam uljepša jesenje dane. Godišnji odmori su gotovi, raspust je gotov, ali to nije razlog da ne pružite sebi bijeg od svakodnevnice. Ukoliko ste zaljubljenik u turski jezik i tursku kulturu, na pravom ste mjestu. Prijavite se i naučite turski jezik s nama. Ako ste turski jezik učili ranije ovo je idealna prilika da proširite i obogatite vaše znanje. Nakon uspješno okončanih ciklusa za A1, A2 i B1 nivo nudimo vam priliku da nam se pridružite i uvjerite se zašto smo baš mi najbolji izbor.

PREDVIĐENO TRAJANJE KURSA:

  • A1: 3 mjeseca
  • A2: 3 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca
  • B2: 4 mjeseca

Mjeseci se ne računaju kalendarski. Jedan mjesec kursa obuhvata 4 sedmice od početka kursa. Svake sedmice se održavaju po dva časa, a jedan čas traje sat i po vremena. To je ukupno 16 školskih časova (45 min.) mjesečno.

 

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 17.9.

POČETAK KURSA: 27.9.

OSNOVNE INFRORMACIJE O KURSU:

Kao što to stoji i u našem pozivu, kurs se odvija online peko platforme Zoom. Stoga je potrebno da svi prijavljeni učenici otvore Zoom nalog i da se prijave preko svog imena i prezimena. Ukoliko ne stavite svoje ime i prezime, instruktorica vas neće pustiti na čas, jer neće znati o kome se radi.

 

CIJENA KURSA:

Uplate se vrše uvijek na početku kursa i moguće je plaćati svaki mjesec posebno, a i odjednom platiti za sve mjesece trajanja kursa. Oni koji se odluče uplaćivati posebno svaki mjesec, uplate za svaki naredni mjesec će trebati izvršiti u četvrtoj sedmici prethodnog mjeseca. Instruktor će vas svakako obavjestiti o tome kada možete uplatiti za naredni mjesec.

Nakon što se pijavite na kurs, popunjavanjem Google Forme.

18.9. će svi prijavljeni učenici dobiti zajednički mail u kojem će dobiti podatke za uplate i rok od pet dana za uplatu. Nakon što se izvrši uplata i pošalje dokaz o istoj, instruktorica Melina će svima koji su uplatitli kurs poslati udžbenike i link za Zoom meeting.

Prijaviti se možete iz bilo kojeg dijela svijeta, a svi načini za izvršavanje uplate će vam biti predstavljeni u prvom mailu koji ćete dobiti nakon prijave za kurs. Pored učenika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, imamo učenike koji naše kurseve prate i iz Austrije, Italije, Australije, Belgije, neki su pratili kurs iz Španije, a i iz Norveške.

U svakom ciklusu nudimo i po maksimalno 3 besplatna kursa. Sve što je potrebno dau radite, jeste da nam pošaljete motivaciono pismo u kojem ćete nam ojasniti vašu situaciju i zašto baš vama dap oklonimo taj besplatan kurs. Nakon zatvaranja poziva, svi prijavljeni za besplatan kurs će dobiti mail u kojem ćemo ih obavjestiti kome smo odlučili pokloniti kurs. Ističemo također da je važno da osobe koje dobiju besplatan kurs trebaju da opravdaju naše povjerenje i da učestvuju u nastavi. Pored toga, besplatan kurs je dodijeljen samo za jedan ciklus. Za svaki naredni ciklus, potrebno je da se osoba ponovo prijavi nakon čega će biti obavještena o rezultatima odabira.

U cijenu kusa je uključen i udžbenik, kao i svi ostali popratni materijali.

NAPOMINJEMO DA UKOLIKO BROJ PRIJAVLJENIH ZA JEDAN NIVO BUDE MANJI OD 6 UČENIKA, GRUPA SE NEĆE OFORMITI I KURS ZA TAJ NIVO SE NEĆE ODRŽAVATI. SVI PRIJAVLJENI ĆE BITI NA VRIJEME OBAVJEŠTENI O TOME.

TERMINI ODRŽAVANJA GRUPNIH ČASOVA:

*Neće se zadržati oba nivoa. Nastava će se odvijati za onaj nivo za koji bude bilo više prijavljenih. Tek nakon zatvranja prijava, znat ćemo tačan broj prijavljenih. Svi će na vrijeme znati koji će se nivo zadržati. Nastavnica Arijana će svim prijavljenima poslati zajednički mail poslije 17.9.

 

Termini su fiksni i nije moguće praviti izmjene.

Za tačne termine individualnih časova, instruktorica se dogovara s učenicima. Moguće je odrediti fiksne termine i za individualne časove, a moguće je i dogovarati se za naredni termin na kraju svakog časa.

👇 PRIJAVI SE 👇

Učimo TURSKIJEZIK zajedno

EVO ŠTA SU O KURSU TURSKOG JEZIKA REKLI NEKI OD DOSADAŠNJIH UČENIKA:

Želim ti se zahvaliti za protekla tri mjeseca. Iako nisam prisustvovala pred kraj, bilo mi je izuzetno lijepo. Časovi su bili jako interesantni i opušteni. Način na koji prenosiš znanje baziran je dosta na komunikativnom pristupu, popraćen mnogim kreativnim vježbicama. Jako si dobar predavač, vidi se da zaista uživaš u tome, predana si, strpljiva i vrijedna. Motivisana sam za dalje i jedva čekam!Amina Čutura, Sarajevo

Ovaj kurs je nešto što je definitivno obilježilo moje ljeto. Volim jezike,volim učenje a posebno volim izazove,Vaš kurs jezika je unio dodatno zadovoljstvo u moj život. Inovativan pristup koji me je zaintrigirao. Zaista sve pohvale i svaka preporuka svima koji imaju bilo kakvu dvojbu.Admir Pečenković, Bihać

Moji utisci sa kursa su odlični. Sva moja očekivanja su ispunjena. Odličan pristup predavača, suština gradiva je pogođena i odlično objašnjena. Sve pohvale. Kurs za svaku preporuku.Azra Ferušić, Sarajevo

Draga profesorice,

želim Vam reći da je meni ovaj kurs zaista super. Nisam tip koji voli “dobrovoljno” da se javlja ali čak i to radim na kursu. Sviđa mi se način na koji objašnjavate jer to objasnite tako jednostavno da zaista svaka dob može razumjeti. Sviđa mi se što je atmosfera opuštena i što nemam osjećaj da sam na času nego kao neka opuštena situacija među prijateljima gdje vi nama objašnjavate turski jezik. Povrh svega, koliko god je to sve opušteno i prijateljski, profesionalnost ostaje na nivou. Sviđa mi se što ste nam posvećeni, pa i toliko da Vam se možemo javiti i ovako privatno i slati zadaće i postavljati pitanja, mnogi to ne bi uradili. Amila Stovrag, Goražde       

 

Početak kursa: 27.09.2021. godine

Pored kursa turskog jezika, BRAVO Vam nudi i kurseve engleskog, njemačkog i kineskog jezika. Za više informacija, ljubazno Vas molimo da nam se javite na dolje navedeni e-mail.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: office@bravo-bih.com or the contact form down below.

      We can`t wait to hear from you! 

Choose language »
Skip to content