BRAVO BiH

Dragi naši mladi inovatori, ovo nije običan poziv, već prilika koja bi mogla biti prvi korak u ostavrenju vašeg poduzetničkog cilja! BRAVO, Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici i Fondacija poduzetnika u BiH udružili su snage kako bi vam predstavili nezaboravnu priliku – Konferenciju i takmičenje poduzetničkih ideja, koje će se održati 23. decembra. 2023. godine.

 

Što vas očekuje tog dana? Pripremite se za inspirativan panel na kojem ćete imati priliku čuti priče već uspješnih poduzetnika. Naučit ćete iz prve ruke kako je izgledao njihov put do uspjeha, s padovima i usponima koji su ih oblikovali. Ali to nije sve! Nakon panela, doći je vaš trenutak.

 

Ako imate između 18 i 25 godina, tim od najmanje dvije osobe i poduzetničku ideju, ovo je prilika koju ne želite propustiti. Predstavite svoju ideju stručnom žiriju i osvojite priliku za mentorstvo tokom sljedećih 6 mjeseci. To nije samo obično mentorstvo – ovo je prilika da usavršite svoju ideju i predstavite je na događaju “U SUSRET DOMOVINI”.

A šta je sada događaj “U SUSRET DOMOVINI”? To je događaj koji okuplja investitore bh korijena, pružajući vam priliku da privučete njihovu pažnju i osigurate investiciju za svoju ideju. Ono što trebate uraditi je jednostavno, ali važno. Registrirajte se i očekujte naš e-mail s dodatnim informacijama. Rok za prijavu je 20. decembra, stoga požurite i pokažite nam šta imate! Ne zaboravite, vaša kreativnost i poduzetnički duh mogli bi biti ključevi za vašu budućnost.

 

Ova prilika ne dolazi svaki dan, stoga iskoristite je i pokažite svijetu da ste spremni preuzeti izazov. Vaša poduzetnička priča može početi upravo ovdje, na ovoj konferenciji. BRAVO vas očekuje 23. decembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici, spremni za novu generaciju poduzetnika!

Prijaviti se možete putem linka/aplikacije ispod:
Važnost poduzetništva i vaša prilika da zablistate na globalnoj sceni

Poduzetništvo nije samo o pokretanju poslovanja; to je mindset, način života koji podrazumijeva preuzimanje rizika, inovacije, i stalnu težnju ka stvaranju nečeg vrijednog i novog. U svijetu gdje se tržište neprestano mijenja, vaša sposobnost da promovišete i ‘pitch’-ujete svoje ideje investitorima može biti ključna razlika između uspjeha i neuspjeha. Na konferenciji i takmičenju poduzetničkih ideja, koju organizuju BRAVO, Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici i Fondacija poduzetnika u BiH, imat ćete savršenu priliku da učinite upravo to – da se vaš glas čuje.

 

Ovo događanje nije samo šansa da naučite iz iskustava uspješnih poduzetnika, već i platforma gdje možete predstaviti svoju ideju i dobiti dragocjen feedback od stručnjaka. Ali, prava nagrada dolazi s “U SUSRET DOMOVINI” događajem, gdje će najbolje ideje biti izložene ispred 300 investitora iz preko 30 zemalja svijeta. Zamislite da stojite na bini, sa svijetlima usmjerena na vas, dok predstavljate svoju ideju grupi ljudi koji imaju moć da je pretvore u stvarnost.

 

Imat ćete jedinstvenu priliku ne samo da osigurate investiciju, već i da pronađete strateškog partnera koji može pomoći da vaša ideja izađe na međunarodno tržište. Ovo je šansa da se vaš poduzetnički san pretvori u konkretnu stvarnost, da vaša ideja dobije globalnu vidljivost i da se vaše poslovne ambicije ostvare.

 

Ne dopustite da vam ova prilika izmakne. Registrirajte se, pripremite vaš ‘pitch’, i budite spremni da se pokažete pred svijetom. Rok za prijavu se brzo približava – do 20. decembra trebate poslati svoje podatke. Ne čekajte do posljednjeg trenutka, vaša budućnost počinje sada. Očekujemo vas 23. decembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici. Budite dio nove generacije poduzetnika koja će oblikovati sutrašnjicu. BRAVO vas očekuje!

More about BRAVO you can see on our video below: 

Choose language »
Skip to content