BRAVO BiH

BRAVO, Bosnian Representative Association for Valuable Opportunities, s ponosom objavljuje da ulazi u novu godinu s izuzetnim partnerstvom, potpisavši sporazum o suradnji sa Savezom organizacija za podršku osobama s intelektualnim teškoćama FBiH SUMERO. Ovaj sporazum predstavlja značajan korak naprijed u našoj misiji podrške i osnaživanja osoba s intelektualnim teškoćama, te potvrđuje našu posvećenost unaprjeđenju ljudskih prava i inkluzije u društvu.

 

Predmet ovog Sporazuma je uspostavljanje bliske suradnje između SUMERO-a i BRAVO-a, s ciljem provođenja aktivnosti koje su u skladu s UN Deklaracijom o ljudskim pravima i UN Deklaracijom o pravima osoba s invaliditetom. Ova partnerstva su od iznimne važnosti jer doprinose stvaranju inkluzivnijeg društva, gdje svaka osoba ima priliku za puni razvoj svojih potencijala.

Suradnja će obuhvatiti niz aktivnosti i programa, uključujući:
  1. Uključivanje mladih u aktivnosti oba potpisnika: Organizirat ćemo seminare, radionice, treninze i omladinske razmjene, čime ćemo mladima pružiti priliku da se aktivno uključe u društveni život i razviju svoje vještine.

  2. Edukacije za zaposlene oba potpisnika Sporazuma: Kroz zajedničke edukacijske programe, osigurat ćemo da naši zaposlenici budu dobro informirani i osposobljeni za rad s osobama s intelektualnim teškoćama.

  3. Zajedničko apliciranje na Europske i međunarodne grantove: Ovo će nam omogućiti da proširimo naše kapacitete i implementiramo projekte koji će imati širi društveni utjecaj.

  4. Saradnja na pojedinim projektima: Radit ćemo zajedno na projektima koji su u skladu s djelatnostima i ciljevima oba potpisnika Sporazuma.

  5. Korištenje prostorija i drugih resursa: Ovo će omogućiti oba potpisnika da maksimalno iskoriste dostupne resurse za postizanje zajedničkih ciljeva.

  6. Promocija zajedničkih aktivnosti i suradnje: Aktivno ćemo promovirati našu suradnju i zajedničke aktivnosti kako bismo podigli svijest o važnosti inkluzije i podrške osobama s intelektualnim teškoćama.

  7. Ostali vidovi suradnje: Otvoreni smo za sve oblike suradnje koji mogu doprinijeti našim zajedničkim ciljevima i misiji.

Previous slide
Next slide

Ovim partnerstvom, BRAVO i SUMERO zajedno stvaraju temelje za bolju budućnost, gdje su prava i mogućnosti osoba s intelektualnim teškoćama u potpunosti priznata i podržana. Vjerujemo da će ova suradnja doprinijeti stvaranju društva koje cijeni različitosti i promiče jednakost za sve svoje članove.

 

Zajedno, kroz ovaj sporazum, otvaramo nova vrata mogućnosti i nadamo se da će naša suradnja biti primjer kako organizacije mogu raditi zajedno na stvaranju inkluzivnijeg i pravednijeg društva.

More about BRAVO you can see on our video below: 

Choose language »
Skip to content