#MAKETHEWORLDWONDER
Welcome to the professional organization guided by key principles: tolerance, democracy, diversity, voluntariness and openness

"The only difference between good and a great organization are boundaries and open mind."

Choose BRAVO - Work with great organization.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Contact us
DESIGNING &
WRITING PROJECTS
We are providing trainings for project management, but also designing and writing projects for other organizations and institutions with high results proven records.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Apply Now
STARTUP SUPPORT PROGRAMS
You have a business idea, but do not know where to start from? BRAVO can help you with this. We are using skills and knowledge that helps entrepreneurs to develop their business idea and business model, solve the problems they are facing, while mentoring them and providing many other important aspects of success. We are also offering support to SMSs.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get in Touch
EDUCATION THROUGH SPORT
Together with our partners, BRAVO is providing training and education seminars regarding ETS tools and activities. But we do not stop there! We are also helping in preparation and implementation of sports projects.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get support
CONSULTING
We will guide you through a simple step-by-step process that builds on and integrates best practices and tools from entrepreneurial pioneers and will also give you advice and support your way to success.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
APPLY NOW
NETWORKING
BRAVO with a network of over 200 partner organizations and companies is offering possibilities for extending your field of work on the international market, helping you to find associates in other countries in the world.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Click Here
Previous
Next

Volonterska priča iz

BRAVO, Bosnian Representative Association for Voluable Opportunities, pored mnogih aktivnosti i projekata koje radi, čini mlade sretnima i to pomažući im da pronađu sebe. Srećom, BRAVO zna jednu tajnu a to je da najljepši put do pronalaska samog sebe jeste upravo radeći ono što zaista volimo i što nas čini sretnima. Tako je bilo i ovoga puta, te je BRAVO ispisao još jednu divnu priču i to u Splitu. O čemu se zapravo radi? U sklopu European Solidarity Corpsa, na projektu Step again, naš volonter Ismir Musić volontirao je u krasnom Splitu u udrzi Help i to punih sedam mjeseci. Na pitanje kako mu je bilo i kako se proveo, odgovorio je sljedeće: „Mogu vam samo reći da je bilo nevjerovatno! Jedan od najboljih perioda u mom životu. Provesti malo više od pola godine u tako lijepom gradu, radeći ono što volim, predavanje Engleskog jezika kao nešto i korisno i nesebično, te rad sa ovisnicima i čišćenje prirode, su iskustva na kojima sam veoma zahvalan, prvo Bogu Dragom a zatim i dragim ljudima iz Help organizacije koji su me zaista divno ugostili i pazili, kao i dragim cimerima koji su mi postali „lifelong friends“. 

Zajedno smo radili, družili se i izlazili. Čak smo i udomili mačka iz lokalnog azila. Ono što želim da istaknem jeste da sam zahvalan organizacijama poput Help-a i BRAVO-a koji promovišu ove projekte širom Evrope i pružaju nevjerovatne prilike mladima do 30 godina. Najiskrenije preporučujem svima, pogotovo raji koja već radi određeni broj godina, da nekako sve pauzira i prijavi se što prije na ovu nezaboravnu avanturu.“ Drago nam je da smo bili dio ove, kako i sam Ismir kaže, nevjerovatne avanture i da iza sebe imamo još jednu divnu ispisanu priču.

If you have any questions feel free to contact