#MAKETHEWORLDWONDER
Welcome to the professional organization guided by key principles: tolerance, democracy, diversity, voluntariness and openness

"The only difference between good and a great organization are boundaries and open mind."

Choose BRAVO - Work with great organization.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Contact us
DESIGNING &
WRITING PROJECTS
We are providing trainings for project management, but also designing and writing projects for other organizations and institutions with high results proven records.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Apply Now
STARTUP SUPPORT PROGRAMS
You have a business idea, but do not know where to start from? BRAVO can help you with this. We are using skills and knowledge that helps entrepreneurs to develop their business idea and business model, solve the problems they are facing, while mentoring them and providing many other important aspects of success. We are also offering support to SMSs.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get in Touch
EDUCATION THROUGH SPORT
Together with our partners, BRAVO is providing training and education seminars regarding ETS tools and activities. But we do not stop there! We are also helping in preparation and implementation of sports projects.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get support
CONSULTING
We will guide you through a simple step-by-step process that builds on and integrates best practices and tools from entrepreneurial pioneers and will also give you advice and support your way to success.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
APPLY NOW
NETWORKING
BRAVO with a network of over 200 partner organizations and companies is offering possibilities for extending your field of work on the international market, helping you to find associates in other countries in the world.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Click Here
Previous
Next

Učimo zajedno

EEEENG

Dragi naši,

BRAVO zvanično otvara prijave za novi ciklus kursa engleskog jezika! Nakon uspješno završenih A1 i A2 nivoa, ovaj put prijave otvaramo ponovo za ta dva nivoa, ali i za B1 i B2. Sve informacije o kursu možete pronaći u nastavku.

PREDVIĐENO TRAJANJE KURSA:

Svi nivoi (A1, A2, B1, B2) će trajati po tri mjeseca.

Mjeseci se ne računaju kalendarski. Jedan mjesec kursa obuhvata 4 sedmice od početka kursa. Svake sedmice se održavaju po dva časa, a jedan čas traje sat i po vremena. To je ukupno 16 školskih časova mjesečno.PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 01.07.2021.
POČETAK KURSA: 12.07.2021.

OSNOVNE INFRORMACIJE O KURSU:

Kao što već znate, kurs se odvija online peko platforme Zoom. Stoga je potrebno da svi prijavljeni učenici otvore Zoom nalog i da se prijave preko svog imena i prezimena. Ukoliko ne stavite svoje ime i prezime, instruktorica vas neće pustiti na čas, jer neće znati o kome se radi. Udžbenici i dodatni materijali će biti poslani emailom, ali i postavljeni na Facebook grupu nakon što se prijave zatvore.

CIJENA KURSA:

Uplate se vrše uvijek na početku kursa i moguće je plaćati svaki mjesec posebno, a i odjednom platiti za sve mjesece trajanja kursa. Oni koji se odluče uplaćivati posebno svaki mjesec, uplate za svaki naredni mjesec će trebati izvršiti u četvrtoj sedmici prethodnog mjeseca. Nastavnica će vas svakako obavijestiti o tome kada možete uplatiti za naredni mjesec.

Nakon što se pijavite na kurs, popunjavanjem Google Forme, 24.6. će svi prijavljeni učenici dobiti zajednički mail u kojem će dobiti podatke za uplate i rok od pet dana za uplatu. Nakon što se izvrši uplata i pošalje dokaz o istoj, nastavnica Ajla će svima koji su uplatitli kurs poslati udžbenike, link za Zoom meeting i link facebook grupe u kojoj postavljamo sve obavijesti i preko koje se dogovaramo za sve što je potrebno.

 

Prijaviti se možete iz bilo kojeg dijela svijeta, a svi načini za izvršavanje uplate će vam biti predstavljeni u prvom mailu koji ćete dobiti nakon prijave za kurs.

U svakom ciklusu nudimo i po maksimalno 3 besplatna kursa. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete motivaciono pismo u kojem ćete nam objasniti svoju situaciju i zašto baš Vama da poklonimo taj besplatan kurs. Nakon zatvaranja poziva, svi prijavljeni za besplatan kurs će dobiti mail u kojem ćemo ih obavijestiti kome smo odlučili pokloniti kurs. Ističemo također da je važno da osobe koje dobiju besplatan kurs trebaju opravdati naše povjerenje učešćem u nastavi. Pored toga, besplatan kurs je dodijeljen samo za jedan ciklus. Za svaki naredni ciklus, potrebno je da se osoba ponovo prijavi nakon čega će biti obaviještena o rezultatima odabira.

NAPOMINJEMO DA UKOLIKO BROJ PRIJAVLJENIH ZA JEDAN NIVO BUDE MANJI OD 5 UČENIKA, GRUPA SE NEĆE OFORMITI I KURS ZA TAJ NIVO SE NEĆE ODRŽAVATI.

TERMINI ODRŽAVANJA GRUPNIH ČASOVA:

Termini su fiksni i nije moguće praviti izmjene.

Za termine individualnih časova, nastavnica se dogovara s učenicima. Moguće je odrediti fiksne termine i za individualne časove, a moguće je i dogovarati se za naredni termin na kraju svakog časa.

ŠTA O NAMA KAŽU POLAZNICI:

„Zanimljiv drugačiji pristup, jasne prezentacije i dobra pojašnjenja, mogućnost predlaganja tema koje nas zanimaju, opuštena atmosfera…“, Đorđe Manojlović, 26 godina, Doboj

 

„My name is Maja Bursać, I’m 18 years old and I come from Novi Grad (Banja Luka). I took BRAVO English course and I’m really pleased with it“

 

„I’m Mileva Lela Marinović and I’m 18 years old. My profession is pharmaceutical technician. I have completed BRAVO English course and I’m very pleased.“

PRIJAVE OSTAJU OTVORENE DO: 01.07.2021.
POČETAK KURSA: 12.07.2021.

If you have any additional questions for our BRAVO team, feel free to contact us via our email address: [email protected] or the contact form down below.

We can`t wait to hear from you!