BRAVO BiH

Svaki novi jezik otvara vrata nove kulture, dok učenje novog jezika ima stalne dobrobiti za brojne kognitivne funkcije pa poboljšava pamćenje, pozitivno utječe na odgađanje demencije, a učenjem stranih jezika razvijamo i bolji osjećaj za materinski jezik.

 

BRAVO također izdvaja nekoliko najvažnijih razloga zbog kojih mislimo da biste već sada trebali početi s učenjem njemačkog jezika:

 

  • Bolje šanse na tržištu rada u našoj zemlji i inozemstvu te brži napredak u karijeri.

  • Znanje njemačkog jezika sve češće je ključan uvjet za zaposlenje i u Bosni I Hercegovini.

  • Bilo na službenom putu ili privatnom odmoru, uz pomoć njemačkog jezika možete se sporazumijevati u većem dijelu Europe je je to najrašireniji jezik u EU.

  • Odlazite li na rad u Njemačku ili Austriju lakše ćete se zaposliti i vrijedit ćete više tj. oduševit ćete svoje nove kolege sa znanjem njemačkog  jezika i osjećati se kao dio tima.

  • Početak života u inozemstvu bit će ugodniji i brže ćete prevladati razne prepreke kao i kulturološke razlike kroz druženje i komunikaciju s izvornim govornicima od prvog dana

Pridružite nam se na našim kursevima i otkrijte što smo sve još pripremili za vas. I ne zaboravite: “sve ovisi o vama i vašoj odlučnosti”! Ovdje smo da vam budemo podrška i pomoć.

Ako ste i Vi zaljubljenik u njemački jezik ili bi željeli istražiti neko novo polje i jezik u Vašem životu popunite ovu Google formu, prijavite se za kurs Njemačkog jezika i naučite nešto novo.

Testimonials: Eco Path in Veliki Gaj, Serbia

“The Youth Exchange “Eco Path” held from July 2-10 in Serbia was a completely new and wonderful experience for me. The days were filled with a lot of new knowledge, creative workshops, laughter, and reconnecting with nature. I had the opportunity to meet people from other countries, of different ages and mindsets and unite all our ideas into one unforgettable experience. I realized that every change starts with small steps and that little by little, we can make this world a more beautiful place.”

Read More »

Selection Results for Visual Thinking 4 Youth TC in Tirana

The Visual Thinking 4 You(th) project, has the general objective of promoting the social inclusion of dyslexic young people between 13 and 19 years old, through visual thinking, which consists in transmitting and exposing ideas through simple and easily recognizable images. The objective of this method is to improve the learner’s learning level

Read More »

Selection Results for Training of Trainers “ENGAGE, CONNECT AND EMPOWER YOUTH FOR A SUSTAINABLE GREEN FUTURE” in Vlore, Albania

Training of Trainers (ToT) in Vlorë, Albania: aims to enhance capacity building in the field of youth, benefiting non-formal learning providers, staff, youth, and key stakeholders, promoting climate change awareness, environmental digitalization, climate-oriented technologies, innovation, research, and partnerships to contribute to the Sustainable Development Goals (SDGs).

Read More »

ROK ZA PRIJAVE: 30.10.2020.

POČETAK KURSA: 09.11.2020.

 

Cijene kursa:

 

Grupni časovi 

30KM (15€) mjesečno  
Individualni časovi 

20KM (10€) po času  
Oboje  20KM (10€) za grupne časove mjesečno + minimalno dva individualna časa 40KM (20€)  

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona. Oni koji uplaćuju iz Crne Gore, mogu to učiniti preko Pošte Crne Gore. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: amila.o@bravo-bih.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

 

 

 

Ukoliko niste finansijski u mogućnosti da si priuštite kurs, a željeli biste naučiti italijanski jezik i upoznati italijansku kulturu, BRAVO vam nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete zašto baš vama treba da poklonimo te časove, da nam objansite Vašu situaciju, a naš odgovor ćete dobiti nakon zatvaranja poziva.

Tri jednostavna koraka za prijavu su:

 

1.         Izvršiti uplatu i popuniti Google Form;

 

2.         Nakon što izvršite uplatu, zamolili bismo Vas da dokaz o uplati pošaljete na sljedeće dvije e-mailadrese: amila.o@bravo-bih.com i office@bravo.bih.com

 

3.         Kada primimo Vaš e-mail, dobit ćete potvrdu o upisu i dodatne informacije o kursu, udžbenike, link za Zoom sastanak preko kojeg ćete prisustvovati časovima i link naše facebook grupe u kojoj objavljujemo dodatne informacije, obavjesti kao i materijale sa časova.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojiem dijelu svijeta da se nalazite.

 

Za sve dodatne informacije i prijedloge možete nam pisati na: amila.o@bravo-bih.com

Choose language »
Skip to content