#MAKETHEWORLDWONDER
Welcome to the professional organization guided by key principles: tolerance, democracy, diversity, voluntariness and openness

"The only difference between good and a great organization are boundaries and open mind."

Choose BRAVO - Work with great organization.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Contact us
DESIGNING &
WRITING PROJECTS
We are providing trainings for project management, but also designing and writing projects for other organizations and institutions with high results proven records.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Apply Now
STARTUP SUPPORT PROGRAMS
BRAVO is using tools and knowledge that gets you from thinking about a new business idea, the problem you are solving, the business model and all the important aspects to make it a success. We are also offering support to SMSs.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get in Touch
EDUCATION THROUGH SPORT
BRAVO with partners is providing trainings and education about ETS tools and activities but also help and support in preparation and implementation of sports projects.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Get support
CONSULTING
We will guide you through a simple step-by-step process that builds on and integrates best practices and tools from entrepreneurial pioneers and will also give you advice and support your way to success.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
APPLY NOW
NETWORKING
BRAVO with a network of over 200 partner organizations and companies is offering possibilities for extending your field of work on the international market, helping you to find associates in other countries in the world.

#MAKETHEWORLD WONDER
#BRAVOBIH
#BRAVO
Click Here
Previous
Next

“BRAVO” Online kurs ENGLESKOG JEZIKA

Učimo zajedno

Dragi prijatelji i pratioci,

nakon mnoštva vaših upita, te svjesni zahtjeva modernog doba, BRAVO je odlučio da podrži još jednu sjajnu osobu, našu BRAVO članicu i da zajedno sa njom krenemo sa  kursom engleskog jezika!

Prijave su otvorene za nivoe A1 i A2, kao i za individualne časove.

Na individualne časove se mogu prijaviti osobe bilo kojeg nivoa, a o terminima održavanja časova se učenik/ca dogovara sa instruktoricom.

Instruktorica može predložiti učeniku broj časova mjesečno, ali odluka o broju časova koje će uzeti je ipak na učeniku koji može uzeti manje, ali i više nego što mu/joj instruktorica predloži.


Prije početka kursa, svi učenici će dobiti potrebne udžbenike, kao i link Facebook grupe u kojoj će biti objavljivani dodatni materijali i najave za nesmetano praćenje nastave. Polaznici se ohrabruju da daju svoje sugestije, mišljenje i impresije o časovima, a mi smo tu da damo sve od sebe kako bismo časove učinili što prijatnijim i zabavnijim za sve.

Da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog. Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna.

Nakon svakog modula, imate  mogućnost testiranja kako biste dobili CERTIFIKAT O POZNAVANJU STRUČNOSTI. Za one koji ne planiraju/ ne žele raditi test, dobit će samo certifikat o pohađanju kursa.

Trenutno su svi certifikati će biti u digitalnom formatu i biće poslani na e-mail adresu. Ako odlučite da napustite kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo Vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat.

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: [email protected] i [email protected], kako bismo Vam  dali podatke za slanje.

Ukoliko niste u mogućnosti priuštititi kurs, a željeli biste naučiti engleski jezik, BRAVO nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete zašto baš Vama treba da poklonimo te časove, da nam objasnite svoju situaciju, a naš odgovor ćete dobiti nakon zatvaranja poziva.

Pet jednostavnih koraka za prijavu su:

  1. Popuniti Google Form do 20.02.2021. godine.

  2. Svi prijavljeni će biti obavješteni oko načina uplate u periodu od 20.02. do 22.02.

  3. Oni koji nisu u mogućnosti da plačaju kurs, poslati svoje Motivacijsko pismo na mail [email protected] do 20.02.2021. godine (maksimalno 3 osobe mogu dobiti besplatan kurs)

  4. Nakon što Vas obavijestimo o načinu uplata, potrebno je istu izvršiti do 26.02.2021. godine, te učitati uplatnicu putem Google forme koja će Vam biti dostavljena do 22.02.

  5. Kada primimo Vašu uplatu i uplatnicu putem Google forme, dobit ćete potvrdu o upisu i dodatne informacije o kursu, udžbenike, link za Zoom sastanak preko kojeg ćete prisustvovati časovima i link naše Facebook grupe u kojoj objavljujemo dodatne informacije, obavijesti, kao i materijale sa časova.

Rok za prijavu: 20.02.2021. godine

Početak kursa: 01.03.2021. godine

If you have any additional questions for BRAVO team, feel free to contact us via form below or our email [email protected]